Produkty
Nájdete nás
PIATOK, 19 apríla 2024 08:25
Najbližšie podujatia
Odkazy
Communio Missio v printe

Vianočné vydanie časopisu Naša Žilinská diecéza

K prvému piatku vyšlo vianočné číslo časopisu Naša Žilinská diecéza. Počas novembra do diecézy zavítal známy kňaz Pavol Hudák prednášať na tému harmonického vývoja osobnosti, sebarealizácie, výchovy a rodiny. Taktiež sme privítali vzácnu návštevu z Ameriky. Zaujímavé novinky prinášame aj zo života diecézy. Začiatkom novembra bola sprístupnená verejnosti známa Burianova veža, či významnou udalosťou bola posviacka kostola v Nesluši. 

Medovnikárka Martina Rogozinská zo Žiliny sa s nami podelila o svoju umeleckú tvorbu aj o jeden zo svojich receptov na výborné medovníky. Sestra Viktória Záňová celú totalitu nosila v srdci túžbu po misiách. O svojom detstve, povolaní, milovaných misiách a Kazachstane sa dočítate v rubrike Nezabudnuté svetlo. Na záver roka sv. Cyrila a Metoda sme pripravili zaujímavý článok o výnimočnom umelcovi, akademickom maliarovi, Jozefovi Porubčinovi a nechýbajú ani pravidelné rubriky Kam na výlet, Detský kútik, Dvaja z jedného páru a Svedectvo.

Na záver roka sme pripravili pre vás Adventno-vianočnú súťaž, v ktorej môžete vyhrať skutočne originálne darčeky. Prajeme Vám pokojné čítanie a požehnané prežitie Adventu a Vianoc.

Viac sa dozviete vo videu:


Späť