Produkty
Nájdete nás
PIATOK, 26 apríla 2024 05:57
Najbližšie podujatia
Odkazy
Communio Missio v printe

Byť sebavedomou ženou - seminár

Katolícke hnutie žien Rakúska (KFB) – vypracovalo program orientovaný na ženy a ich rozvoj pre spoločenskú angažovanosť. V rámci tohto programu už viac ako 30 rokov prebiehajú v jednotlivých diecézach Rakúska semináre pre ženy. Jedným z tajomstiev úspechu tejto koncepcie je, že spočíva na biblickom obraze človeka. 

Metodiku týchto seminárov sa nám podarilo získať a v spolupráci s KFB by sme ju chceli uplatniť aj na Slovensku a poskytnúť ju, v úvodnej fáze ženám – líderkám mnohých iniciatív, ktoré sa cez kresťanské hnutia a združenia angažujú v oblasti vzdelávania, komunálnej politiky a sociálnej pomoci v regiónoch Slovenska. 

Semináre sú určené pre ženy rôznych vekových a aj sociálnych vrstiev s rôznou vzdelanostnou úrovňou. 

Semináre pozostávajú z 8 základných modulov: 
  1. Prvý krok k môjmu „ja"
  2. Byť sebavedomou alebo byť si vedomou seba
  3. Komunikácia
  4. Moje pocity
  5. Môj pôvod – moja budúcnosť
  6. Ja a moje telo
  7. Môj život vo vzťahoch
  8. Prvý krok je vykonaný
Úvodný seminár tohto programu s názvom „JA na CESTE" sa uskutoční 29. novembra 2014 v Diecéznom centre v Žiline (Jána Kalinčiaka 1). Účastnícky poplatok je 10 eur. Viac informácií, podrobný program a prihlášku na seminár nájdete na TOMTO ODKAZE.

Prihlášky na seminár zasielajte na adresu: janaceste2014@gmail.com alebo sa prihláste telefonicky na číslo 0908 718 350 (B. Staškovanová), prípadne 0908 606 306 (M. Biksadská) do 25. novembra 2014.
Späť