Produkty
Nájdete nás
PIATOK, 29 marca 2024 00:44
Najbližšie podujatia
Odkazy
Communio Missio v printe

Vyšlo júnové vydanie Našej Žilinskej diecézy

Reportáže z podujatí, rozhovory so zaujímavými ľuďmi, či pozvánka na cyklistický piknik. Aj to prináša júnové vydanie časopisu Naša Žilinská diecéza.

O kauze Váhostav písalo už mnoho médií. Jozef Válek je jedným z tých, ktorí pocítili nespravodlivosť zákonov na vlastnej koži. O svojich problémoch, ako aj nevymožiteľnosti práva rozpovedal vo svojom svedectve. Časopis prináša fotoreportáž od našich severných susedov a na diaľku sme sa porozprávali so sestrou Veronikou Karaffovou, ktorá pôsobí v kláštore, blízko mesta Paderborn. Navštívili sme tiež jedno zo saleziánskych stredísk, v Novej Dubnici, veriaci z farnosti Lednica si zaspomínali na kanonika Štefana Samáka a o silné svedectvo sa podelila rodina Vandlíkovcov. V časopise nechýbajú pozvánky na pripravované podujatia, pravidelné rubriky a v rubrike Dvaja z jedného páru predstavíme manželov Bašovcov z Púchova.

Časopis si môžete zakúpiť v kostoloch Žilinskej diecézy, na vrátnici Diecézneho centra, alebo objednať na dobierku (icommunio@gmail.com).

Viac sa dozviete vo videu:

 

Späť